Acum este Mar Apr 30, 2024 2:58 pm

Ora este UTC + 2


Laurenţiu Duţă & Marius Moga.

Discuţii despre 3 Sud Est şi muzica lor

Moderatori: Dedeea, Dory

Pe care il preferatzi?

Laurentiu Duta
127
93%
Marius Moga
10
7%
 
Voturi totale : 137

Laurenţiu Duţă & Marius Moga.

Mesajde ANNYBLONDY » Vin Dec 02, 2005 11:49 am

NU AS VREA sa ii pun in concurenta dar eu sunt de parere k laur e mult mai bun decat moga bine adevarul e k au si stiluri diferite dar toata lumea il ridik in slava pe moga k fiind micul mozart dar nimeni nu se gandeste care artisti au mai mult succes, artistii pt care compune moga sau laur? faceti comparatie
LAURENTIU DUTA
3rei sud est
blondy
animalx
cristiana raduta
dj project
nico
adelline
mandinga
adela popescu
trident
etc
MARIUS MOGA
morandi
paula seling
cream
simplu
ana lesco
etc
voi ce credeti care dintre ei e mai bun? LAUR SAU MOGA?
Avatar utilizator
ANNYBLONDY
Music Amateur
Music Amateur
 
Mesaje: 661
Membru din: Vin Iul 22, 2005 8:21 pm
Localitate: CALARASI...
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde ilica » Vin Dec 02, 2005 1:24 pm

Moga...fura prea mult.Nu am ascultat niciodata o piesa facuta ,doar de Moga,care sa nu imi aminteasca de o alta piesa,facuta de altcineva in trecut.
Chiar imi amintesc de o piesa Akcent..."Prima dragoste"(parca se numea)care semana izbitor cu o piesa Fragma.
Nu prea il apreciez pe Moga,shi personalitatea lui...cam lasa de dorit.
Cashtiga detashat Laur.
Piesele lui sunt mai originale.
Cea mai buna piesa trance facuta pana acum in Romania ii apartine.O orchestratie foarte buna...,pacat ca vocile folosite erau, shi sunt...ch.
Ca sa nu mai vorbim de personalitate.Laur este cred ca cel mai simtit artist pe care l-am vazut.

Ah,Anna Lesko lucreaza cu Duta acum,din cate shtiu eu,sau oricum au lucrat.Cream deasemenea a lucrat cu Duta.Chiar cea mai buna piesa a lui Cream,este facuta de Duta impreuna cu DJ Project.
Pentru Andra,Andreea Balan,shi Cristina Spatar mai lucreaza Duta.
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Avatar utilizator
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music
 
Mesaje: 2520
Membru din: Lun Aug 22, 2005 8:13 pm
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » Vin Dec 02, 2005 3:13 pm

eu, sincer, ii apreciez pe amandoi! are si moga melodii originale :) ;)
moga a scos si el fff multe hituri, fara indoiala.... ultimul hit (sau asta imi vine in minte) este "ce tzi-ash face" a Andei Adam... si nu putetzi nega succesul melodiei!
poate gresesc yo, dar moga nu are aceleasi principii cu dutza; moga a spus k poate face muzik "buna"... defapt asta isi si doreste, sa evolueze, insa, atzi vazut si voi, melodiile cu succes mai mare sunt cele "mai comerciale"... iar moga moare dupa bani...asa k nu are incotro! ( M.M.: "Dar muzica nu va prinde la oameni care vor sa se relaxeze ascultind muzica si care nu asteapta sa auda cate combinatii de acord poti sa scoti in acelasi timp pe un pian. Pe ei ii intereseaza sa fie melodios. Cel mai greu de fapt e sa faci piese simple. Mozart spunea ca simplitatea e cel mai greu lucru de atins. Dupa parerea mea, oricind as putea sa fac si piese de linie, greoaie, cu decibeli, dar mi se pare foarte usor. Cel mai greu e sa faci o piesa simpla si frumoasa, nu banala. ")
pe knd Dutza vrea sa combine muzik "buna" cu cea "comerciala"... lucru foarte greu, zic yo :-s
lu' moga i se spune micul mozart pt k de la 5 ani a putut canta la orga (park) melodiile lui... a lu' mozart! le imita foarte bine ...... lucru dovedit si in ziua de azi :lol: probabil vrea sa-si pastreze talentul de "copy-paste"... ah, pardon.. talentul d a copia :P :lol:
Vizitator
 

Mesajde madalina_3se » Vin Dec 02, 2005 3:38 pm

Ca tot veni vorba de ce compune Laur ,am gasit o stire interesanta:

Piesa cu care Adelline a iesit la rampa, “O noapte asa speciala”, compusa de Laurentiu Duta, are succes nu numai pe plaiurile mioritice, ci si pe cele americane. Adelline a ocupat pozitia 5 in top 10 la SKradio.

E mult mai bun Laur.Hiturile compuse de el raman multi ani adevarate hituri si pe deasupra mai au succes si pe plan international. :lol:
Imagine
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
Avatar utilizator
madalina_3se
Music Amateur
Music Amateur
 
Mesaje: 607
Membru din: Mie Iun 01, 2005 2:13 pm
Localitate: Giurgiu
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » Vin Dec 02, 2005 3:40 pm

da-ne link-ul plssssssss de unde ai luat acel articol
Vizitator
 

Mesajde madalina_3se » Vin Dec 02, 2005 3:41 pm

Imagine
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
Avatar utilizator
madalina_3se
Music Amateur
Music Amateur
 
Mesaje: 607
Membru din: Mie Iun 01, 2005 2:13 pm
Localitate: Giurgiu
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » Vin Dec 02, 2005 3:48 pm

Vizitator
 

Mesajde ilica » Vin Dec 02, 2005 8:14 pm

Acel post de radio il cunosc destul de bine.
Este un post de radio special pentru romanii din Statele Unite,sau in fine din strainatate.Baga foarte multa muzica romaneasca.Daca vreti ii puteti vota printr-un mail shi pe 3se sa intre in top. :wink:
Nu pot da acum link-ul pentru ca am probleme serioase cu calculatorul shi nu pot umbla mai de loc pe net.Dar cum rezolv problema cu calculatorul,va dau shi adresa de mail shi link catre site-ul radioului. :wink:
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Avatar utilizator
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music
 
Mesaje: 2520
Membru din: Lun Aug 22, 2005 8:13 pm
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde mariuca » Vin Dec 02, 2005 10:37 pm

Parerea mea este ca Laurentiu Duta nici nu poate fi comparat cu Moga din nici un punct de vedere. Eu l-am auzit chiar pe Moga zicand la o emisiune ca nu stie sa cante la nici un instrument si, de asemenea, nu am auzit nici o melodie care sa fie compusa in totalitate de el (muzica, versuri, nu mai zic de orchestratie...)! In schimb, am auzit o data, din intamplare, la emisiunea lui Moculescu ca l-a invitat pe Moga la el in emisiune sa cante ceva la un instrument, la orice instrument vrea el, si nu a venit niciodata... Trageti singuri concluziile... :roll: Ca sa nu mai zic ca nici nu stie versurile de la melodiile facute de el...(atunci in featuring-ul cu Cream)...
Laur e un om deosebit care chiar stie si chiar face o muzica de calitate de atatia ani! In afara de asta, pe Laur il apreciaza majoritatea celor din muzica si ma refer aici la oamenii care se pricep, nu la multitudinea de formatii care au aparut pe piata!
In ce priveste melodiile, cele compuse (macar partial) de Moga sunt intr-adevar comerciale, usor de retinut, sa zicem placute, dar nu transmit nimic, nu inseamna nimic si aici dau exact acelasi exemplu ca si Dely marele hit :roll: "Ce ti-as face (selecta)"... Piesele lui Laur transmit un mesaj, si ca sa poata sa se intample lucrul asta ele sunt foarte legate,adica si melodia si versurile si felul cum sunt orchestrate transmit aceasi stare... Stiu ca Moga spunea o data ca el face piese "cu stare", dar cred ca nu se referea la acelasi lucru; piesele lui sunt goale de continut dar sunt foarte bine facute pentru a se scoate bani din ele... Mai e si chestia ca piesele lui Moga au o promovare foarte agresiva, numele lui este scris pe toate gardurile, apare impreuna cu cantaretii la emisiuni. Laur nu a fost niciodata promovat ca si compozitor si cu toate astea e foarte cunoscut si apreciat pentru ca el sta la el in studio si munceste nu-stiu-cate ore pe zi la o piesa pana este multumit de ea, pana cand muzica, versurile, orchestratia, vocile devin un tot care transmit un mesaj! Sunt convinsa ca daca Moga ar fi fost promovat la fel de putin ca Laur nu ar fi fost cunoscut aproape deloc si ar fi disparut repede! Intr-adevar este talentat (dupa cum a zis chiar Laur), dar talentul lui este mult marginit... de asta muzica lui este atat de simpla, comerciala, fara inteles, fara stare, fara un mesaj...
Cred ca nu o sa ii mai compar si in ce priveste personalitatea, deoarece Moga lasa muult de dorit... prea plin de el, ingamfat, laudaros... Laur e atat de modest si de dragut! Cine s-a intalnit si a vorbit cu el face to face stie! :wink:
Raza de soare, tu prinzi culoare in inima mea
Ma-ncalzeste si-mi da curaj sa mai pot visa
Imagine
Avatar utilizator
mariuca
Cunoscător
Cunoscător
 
Mesaje: 101
Membru din: Sâm Dec 25, 2004 10:59 pm
Localitate: Bucuresti
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 03, 2005 10:10 am

eee aici te contrazic! ia intreaba un baiat ce stare ii transmite melodia "ce tzi-as face" :lol: :wink:
Vizitator
 

Mesajde BaRoNu` » Sâm Dec 03, 2005 11:37 am

corec' dely :lol: tot ce nu-mi place la moga e ca vine impreuna cu formatiile la emisiuni...si acum la teo cand a venit cu morandi eu nu i-am gasit rostul...in fine...eu daca as fi in locul lui cred ca m-as simti in plus in unele momente...si ca fura melodii....sincer....asta nu e problema lui....daca publicul nu stie sa-l excluda pentru treaba asta,el continua...nu neaparat ca el isi da seama ca ne prosteste la nesfarsit,ci poate chiar se gandeste ca ne plac furaciunile astea...treaba lui...(eu i-am zis ca sa stie :lol: )
Imagine
Avatar utilizator
BaRoNu`
Music Lover
Music Lover
 
Mesaje: 1250
Membru din: Dum Iun 26, 2005 5:12 pm
Localitate: iasi
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 03, 2005 11:40 am

pai ... teoretic Moga este component al trupei MoRandi ;) intzelegi?
Vizitator
 

Mesajde BaRoNu` » Sâm Dec 03, 2005 8:35 pm

practic nu :lol:
Imagine
Avatar utilizator
BaRoNu`
Music Lover
Music Lover
 
Mesaje: 1250
Membru din: Dum Iun 26, 2005 5:12 pm
Localitate: iasi
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Elle » Sâm Dec 03, 2005 9:38 pm

Amandoi sunt buni , dar normal ca-l prefer pe Laurentiu pt ca el a compus si compune pt 3SE 8) . Cat despre Moga: toate piesele despre care se zice ca sunt copiate(desi el neaga) de el :arrow: au iesit bune.


:^o
Elle
 

Mesajde ilica » Sâm Dec 03, 2005 10:21 pm

Elle scrie:
Amandoi sunt buni , dar normal ca-l prefer pe Laurentiu pt ca el a compus si compune pt 3SE 8) . Cat despre Moga: toate piesele despre care se zice ca sunt copiate(desi el neaga) de el :arrow: au iesit bune.
:^o

Nu toate,unele au ieshit destul de bine.
Nu cunosc nici macar o piesa compusa DOAR de Moga ,care sa fi ieshit bine.
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Avatar utilizator
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music
 
Mesaje: 2520
Membru din: Lun Aug 22, 2005 8:13 pm
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde loredanasudest » Dum Dec 04, 2005 9:56 am

Salut! Sunt noua pe aici si sunt o super infocata fana 3SE. Apropo am 13 ani. Nici nu se compara Moga-poca cu laurentiu. Laur are stil imaginatie, farmec, armonie etc etc.
Nu exista comparatie fratilor!
loredanasudest
Bobocel
Bobocel
 
Mesaje: 14
Membru din: Dum Dec 04, 2005 9:51 am
Localitate: craiova
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde ilica » Dum Dec 04, 2005 11:45 am

Unul este original shi munceshte foarte mult pentru a scoate o piesa de calitate ,iar celalalt nu este original..., evident ca nu prea munceshte pentru piese...shi nici nu ii ies prea bine,piesele. :lol:
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Avatar utilizator
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music
 
Mesaje: 2520
Membru din: Lun Aug 22, 2005 8:13 pm
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » Dum Dec 04, 2005 6:17 pm

ilica scrie:
Nu cunosc nici macar o piesa compusa DOAR de Moga ,care sa fi ieshit bine.


chiar si Laur a zis k lucreaza cu mai multzi.... pt k e greu sa faci treaba de unu' singur
Vizitator
 

Mesajde ilica » Dum Dec 04, 2005 10:39 pm

Hm...nush ce fel lucreaza el cu mai multi...Eu vad la piese pus doar numele lui.Uneori...rar,shi numele altcuiva.
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Avatar utilizator
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music
 
Mesaje: 2520
Membru din: Lun Aug 22, 2005 8:13 pm
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde mariuca » Dum Dec 04, 2005 10:50 pm

dely_3x scrie:
chiar si Laur a zis k lucreaza cu mai multzi.... pt k e greu sa faci treaba de unu' singur


Aici trebuie sa te contrazic eu pe tine, Dely! Uita-te pe ultimul album 3rei Sud Est (pe celelalte a lucrat muzica si versurile impreuna cu Mihai si Viorel, dar orchestratiile sunt tot de el facute),pe orice album Animal X, chiar si pe albumele Blondy si ai sa vezi ca scrie "muzica, text si orchestratie: Laurentiu Duta", ba chiar participa si la "mastering si procesare voci"; la alte trupe la care a compus nu a facut, in cel mai rau caz, orchestratia, dar muzica si textul sunt compuse de el!
La unele melodii, la orchestratie scrie Laurentiu Duta si inca altcineva, dar este de inteles pentru ca Laur nu poate canta la toate instrumentele in acelasi timp. :roll:
Laur intotdeauna a tinut neaparat sa faca el totul (muzica, text, orchestratie) pentru trupele la care tinut. Ca sa nu mai zic despre diferitele aranjamente orchestrale aparute la unii artisti in timpul concertelor importante, melodiile initiale fiind modificate tot de Laur (de exemplu, orchestratiile din Turneul Antidrog la toate cele 3 trupe care au cantat)!
Desi e atat de greu sa faca treaba de unul singur, el chiar o face si chiar munceste mult pentru ca totul sa iasa bine si de calitate! Tocmai de asta piesele lui sunt atat de legate, tocmai de asta pot transmite ceva pentru ca totul,si muzica si textul si orchestratia sunt facute de acelasi om!
Raza de soare, tu prinzi culoare in inima mea
Ma-ncalzeste si-mi da curaj sa mai pot visa
Imagine
Avatar utilizator
mariuca
Cunoscător
Cunoscător
 
Mesaje: 101
Membru din: Sâm Dec 25, 2004 10:59 pm
Localitate: Bucuresti
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » Lun Dec 05, 2005 1:42 pm

muzik si orchestratzia nu e una si aceeasi? :-s pe albume scrie "Muzica si text"

n-ai decat sa ma contrazici.... yo am zis ce am auzit de la Laur (sau ce am citit prin reviste)
si dak e s-o luam asa..... si moga are melodii doar cu semnatura lui la muzik si text ;) (pt k de aici a pornit discutzia)
Vizitator
 

Mesajde ilica » Lun Dec 05, 2005 1:52 pm

Da,dar nu piese bune.Asta e problema.
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Avatar utilizator
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music
 
Mesaje: 2520
Membru din: Lun Aug 22, 2005 8:13 pm
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde ANNYBLONDY » Joi Dec 08, 2005 7:15 pm

stiti ce am uitat sa mai scriu dar cred k asta o stiati si voi k mai compune pt REFFLEX SI HAVEN si sincer mie mi se pare k laur e mult mai bun decat moga (care il intereseaza decat banii) .laur atunci cand compune, pune suflet cat despre moga eu nu as spune k ar fi compus el vre-un hit. hit se poate numi AMINTIRILE, hitul e o piesa care iti sta in suflet ani de zile nu o luna doua
Avatar utilizator
ANNYBLONDY
Music Amateur
Music Amateur
 
Mesaje: 661
Membru din: Vin Iul 22, 2005 8:21 pm
Localitate: CALARASI...
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde ALYX20 » Joi Dec 08, 2005 7:32 pm

eu nu cred ca are rost sa ii comparam pe cei doi.Laur e Laur si cred k,cu asta am spus tot.nu are insa rost sa fim gelosi pe succesul altora.e dreptul lor nu?luati exemplu de la Laurentziu,vi se pare k el are ceva cu moga?nu cred,asa k ar fi mai bine k noi toti sa ne bucuram de muzik si sa sustinem 3se in continuare.
ALYX20
Bobocel
Bobocel
 
Mesaje: 14
Membru din: Vin Iul 22, 2005 8:09 pm
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde ilica » Joi Dec 08, 2005 7:37 pm

ALYX20 scrie:
eu nu cred ca are rost sa ii comparam pe cei doi.Laur e Laur si cred k,cu asta am spus tot.nu are insa rost sa fim gelosi pe succesul altora.e dreptul lor nu?luati exemplu de la Laurentziu,vi se pare k el are ceva cu moga?nu cred,asa k ar fi mai bine k noi toti sa ne bucuram de muzik si sa sustinem 3se in continuare.

Eu nu sunt gelos pe succesul lui Moga.SINCER chiar ,exceptand piesele Morandi(care sunt facute impreuna cu inca 4 persoane),nu imi place nici macar o piesa a lui Moca...ups...Moga. :roll:
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Avatar utilizator
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music
 
Mesaje: 2520
Membru din: Lun Aug 22, 2005 8:13 pm
Puncte de reputaţie: 0

Răspuns rapid
Nume utilizator:
Subiect:
Mesaj:
Întrebare
Care este numele de familie al lui Laurențiu? (începe cu "D"):
Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
 

Următorul

Mergi la:  

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Yandex [Bot] şi 14 vizitatori

cron
Furnizat de phpBB | phpBB România

Găzduire Web - Hostico